PRISRČNO VABLJENI

TRTA – ROMANTIČNA NASTANITEV OB NABREŽJU REKE LJUBLJANICE

Hiša TRTA se nahaja v centru Ljubljane v mestni četrti Prule, ob idiličnem in romantičnem nabrežju reke Ljubljanice, med Špico in Karlovškim mostom. Hiša se nahaja vsega 5 minut od glavnih znamenitosti mesta, kot so tromostovje, mestna tržnica in muzeji na eni strani, ter botanični vrt na drugi strani. Prule slovijo kot izrazito prijeten, ozelenjen in miren del stare Ljubljane, neposredno pod vznožjem Ljubljanskega gradu. Prednost, ki se jo izplača izkoristiti. Nastanjeni ste v centru mesta in hkrati v izjemno mirnem in zelenem predelu.

Hiša TRTA vam lahko ponudi ponudi nadstandardno opremljena apartma in sobo. Tako apartma, kot soba se nahajata v 1. nadstropju nad pizzerio TRTA. Prostori so urejeni leta 2014, bivanje je udobno, živite v centru in ste ravno prav odmaknjeni od mestnega vrveža .

Do same hiše TRTA se je mogoče pripeljati z osebnim vozilom in ga tudi parkirati na javnem parkirišču, ki se nahaja nahaja pred hišo. Dostop je enostaven, avtocesto zapustite na izvozu št.34 – LJUBLJANA CENTER na JUŽNI LJUBLJANSKI OBVOZNICI. Če prihajate z vlakom ali avtobusom, je namestitev oddaljena vsega 10 minut z javnim prevozom ( avtobus št. 2 stoji na glavni avtobusni in železniški postaji), izstopite na 6 zapovrstni postaji imenovani Gornji trg. S taxijem pa imate do hiše Trta le 5 min iz glavne avtobusne oziroma železniške postaje. Točen naslov je Grudnovo nabrežje 21.

 

Izbirate lahko med apartmajem in sobo.

Apartma je primeren za 4 goste.

Soba pa za 2 gosta.

V obeh primerih je možna namestitev otroškega ležišča.

Obe namestitvi imata možnost uporabe pralnega stroja in brezplačno uporabo brezžičnega interneta.

Za vse informacije, neposredne rezervacije, popuste, posebne želje in vse kar se tiče najema pošljite povpraševanje z vašo zahtevo na:

e-mail:  apptrta@gmail.com

Na voljo pa smo vam tudi po telefonu: 0038640 973 597

         

 

Pizzeria TRTA• Grudnovo nabrežje 21• +386 1 426-50-66 e-mail: info@trta.si